برگزاری سمینار تخصصی بحران غذا (آلودگی های غذائی)

 | تاریخ ارسال: 1394/9/22 | 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سمینار تخصصی بحران غذا روز دوشنبه 25/8/94 ساعت 13 تا 16 با حضور ریاست و مسئولان دانشکدۀ علوم زیستی، نمایندۀ ولی فقیه در دانشگاه های استان البرز، مسئول بسیج استادان و دانشجویان در محل سالن شمارۀ 7 دانشکده علوم _ پردیس کرج برگزار شد. در ابتدای مراسم دکتر محمد نبیونی مسئول بسیج استادان دانشکده علوم زیستی ضمن خیر مقدم به حاضران، سخنانی در زمینۀ بحران غذایی جامعه بیان کرد. در ادامه دکتر رامین عزتی عضو هیأت علمی دانشکدۀ علوم زیستی به سخنرانی پرداخت و گفت: در صورتی که در جوامع انسانی، شرایط اکولوژیکی مناسب نباشد، بحران غذائی تشدید و جامعه را به فقر غذائی سوق می دهد. از مهّم ترین این عوامل محیطی می توان به گرمایش جهانی، کمبود آب، وجود میکرو ارگانیسم های مضر، ریزگردها و مواد شیمیایی معلق در اتمسفر اشاره کرد که این مواد معلق و ریزگردها از مؤثرترین عوامل در تخریب پلۀ اوّل زنجیرۀ غذائی یا گیاهان است. در ادامۀ مراسم، عضو دیگر هیأت علمی دانشکدۀ علوم زیستی دکتر محمدعلی زاهد گفت: بزرگ نمایی زیستی آلاینده ها در زنجیرۀ غذائی می تواند برای مصرف کنندگان خطرناک باشد. مدیریت ریسک آلاینده های محیط زیست از موضوعات مهّم پژوهشی است. روش های ارزیابی و کاهش ریسک از جمله نکاتی است که می تواند در چنین همایش ها مورد توجه و بررسی قرار گیرد. جلسۀ پرسش و پاسخ پایان بخش این مراسم بود.




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 13321 بار   |   دفعات چاپ: 883 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر